Biologia:

Mural en PDF sobre tots el procesos estudiats a 3r d´ESO sobre biologia humana i les seues relacions al cos humà:

Preguntes a un PDF sobre el tabaquisme, la lectura d´un espirograma i la respiració cel·lular:

Activitat en PDF on es plantegen diferents casos de persones que acudeixen a la vostra consulta per a solucionar els seus dubtes i problemes. Treballant en grup s’ha d’arribar a una solució lògica per a cada cas:

Aquest joc, titulat Recorregut d´algunes molècules pel cos humà tracta d´un arixu Power Point, on s´ha de marcar, pas per pas, el recorregut que realitzen algunes molècules, nutrients o compostos, pels diferentes sistemes del cos humà. Es recomana projectar-ho a classe i jugar amb ell com si fora un programa de televisió. (Amb comodins, prement amb la mà el botó correcte, etc). Si es disposa d´una PDI (pissarra digital interactiva), pot resultar molt més interessant al eixir els/les participants a la pissarra per prémer (pulsar) els botons a cada apartat. Si t´equivoques tornes al principi!Ecosistemes:

En desenvolupament…

Experiències de laboratori:Recursos per eixides al camp:Textos per treballar a classe:

Font: Els nostres cossos, els nostres drets (Guia d’Educació Sexual). 2018, Generalitat Valenciana. Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. Direcció General de Política Educativa. Servei d’Innovació i Qualitat.