Un dia qualsevol, durant una de les pràctiques de biologia i geologia, vaig poder explicar a un grup d’estudiants el procés de la fotosíntesi. Recorde perfectament aqueix moment, perquè a mesura que l’explicava, jo mateix l’anava entenent millor. Amb el temps em vaig adonar que aqueix moment tan curt, simple i en primera instància insignificant, havia sigut molt rellevant per a aqueixos estudiants, així com per a mi. Havia de ser professor, em vaig dir. Gaudia moltíssim fent classe, ensenyant però aprenent al mateix temps, aportant el meu granet d’arena a l’educació.

Crec sincerament que l’educació és possiblement el pilar de desenvolupament personal més important en les nostres vides, ja que vivim envoltats d’ella constantment. I ja ho deia Asimov en el 1988, “La gent pensa en l’educació com alguna cosa que poden acabar”, quan en realitat mai deixem d’aprendre.

Jo vull formar part en aquest procés educatiu, oferint idees innovadores, aprenentatges significatius, classes amenes, coneixements motivadors, valors importants per a les nostres vides i fomentant el pensament crític.

Així doncs, presente ací tot el meu entusiasme i part del meu treball, per a poder compartir les meues opinions, recursos i experiències. Com que la meua premissa és, tal com deia un gran col·lega de professió: Imparteix les teues classes com t´agradaria que te les impartiren a tu.